SUSHI NO 1

SUSHI NO 1 Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 483 beoordelingen
23 nov 2020 om 9:56 Helaas duurde de daadwerkelijke levering 70 minuten terwijl vlak voor het bestellen nog slechts 35 min werd vermeld. Eten was verder prima dus hebben er wel van genoten.
22 nov 2020 om 16:59 De sushi is oprecht echt heel lekker!! Maar ik heb 1,5 uur op mn bestelling gewacht. Ik belde na 1,25 uur op en toen vertelden ze me dat het nog 15 minuten zou duren terwijl de bezorger al onderweg was (met auto). Vind ik vrij lang!
12 nov 2020 om 9:16 Heerlijke sushi, met altijd ruim (gratis) soja saus en wasabi erbij
12 nov 2020 om 6:51 Serieus de lekkerste sushi in almere. Alhoewel er vrij laat werd besteld, 3 minuten voor sluitingstijd, is de sushi wederom met heel veel liefde gemaakt. Daarnaast was de sushi VERS! Dat is naar mijn mening het allerbelangrijkste. Het was HEER-LIJK!
11 nov 2020 om 15:27 ik bestel hier haast wekelijks en het is elke keer weer een erg positieve ervaring.
10 nov 2020 om 18:55 Top
9 nov 2020 om 18:47 Heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar! Bezorging prima in orde, alles netjes verpakt en compleet. Alleen wel heel ver voor de bezorger hoor van Buiten naar Literatuurwijk fietsen!! Fooi is voor hem!
8 nov 2020 om 7:21 Was geen wasabi, geen soja, geen gember en geen stokjes.
5 nov 2020 om 20:36 Het beste altijd❤️
4 nov 2020 om 9:40 Really tasty!! Great sushi. Fresh and yummy.
31 okt 2020 om 23:05 I love the sushi in this place, always fresh and tasty sushi, and delivery is very fast. Only thing that spoiled it for me today, was a stone or some other hard piece that I found inside of my futomaki that obviously did not belong there :((
31 okt 2020 om 20:00 Beste sushi tent van Almere. Alleen duurde het echt belachelijk lang, ruim anderhalf uur.