SUSHI NO 1

Recentebeoordeling


4 sterren uit 852 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi No 1. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2024 om 21:11 Het werd eerder bezorgd dan voorspeld, zeer tevreden super lekker
5 jan 2024 om 13:54 Altijd goed eten, aardige bezorgers ... nlijft ons favoriet
1 jan 2024 om 22:14 Top!
25 dec 2023 om 20:45 The delivery was at time. Sushi not bad , thanks
10 dec 2023 om 19:34 Snelle bezorging en heerlijk eten!
4 dec 2023 om 21:17 Ik ga hier noooooit meer bestellen! 1 uur en 45 minuten gewacht op het eten, toen wij belde kregen we alleen een excuses verder niks!! Het is erg duur! De crispy sushi was niet crispy… heeeele slechte service en totaal niet tevreden.
4 dec 2023 om 17:13 Food was very good.but delivery time was really long.We could not eat the food as we had to go out.
2 dec 2023 om 20:39 De hapjes waren goed op temperatuur. Bezorgen duurde wel even maar zichtbaar vers bereid.
26 nov 2023 om 20:34 Het duurde te lang zeker anderhalf uur
18 nov 2023 om 10:10 … took some time but delivered excellent sushi (and I am used to top sushi from a lufe in Düsseldorf!)
12 nov 2023 om 23:15 Super vriendelijke bezorger. Sojasaus zat niet bij de bestelling en duurde even voordat die er was. Sushi zoals altijd super vers en lekker
11 nov 2023 om 19:40 Sushi zalm heerlijk; sushi kip, jammer van de saus er boven op; kip had iets meer gekruid mogen zijn.